Noa Vahle breekt met familietraditie: "Heb het best naar mijn zin"

Noa Vahle
Noa Vahle Foto: © NESimages

In huize De Mol was de sinterklaasavond altijd heilig. Linda de Mol maakte haar agenda altijd vrij om het heerlijk avondje thuis te kunnen vieren. Dit jaar moest ze het sinterklaasfeest vieren zonder dochter Noa Vahle.

“Sinterklaas is nog heiliger dan kerst bij ons”, vertelde Linda de Mol al eens. “Ik had zelfs de mogelijkheid om naar New York te vliegen om op de cover te gaan met Daniel Craig, James Bond, en toen hoorde ik dat het op 5 december was en toen dacht ik: het kan gewoon niet” Nu ziet Linda dat dochter Noa Vahle met de familietraditie moet breken omdat ze voor SBS bij het WK in Qatar aanwezig is.

Noa vindt het ook erg jammer dat ze het heerlijke avondje niet thuis kan vieren. “Ik ben hier twee weken inmiddels", legt ze uit bij De Oranjewinter. "We maken wel echt vrij lange dagen, dus als ik bezig ben mis ik thuis niet zo, maar Sinterklaas komt eraan en wij vieren dat altijd heel erg, dus wat dat betreft mis ik thuis wel, maar ik heb het best wel naar mijn zijn in Doha.”

“Ik zou het niet aanraden als vakantieland – zo noemde Rafael van der Vaart het eerder – maar je kan hier echt prima je werk doen", gaat de verslaggeefster verder. "Je hebt prima restaurantjes, je hebt mooie skylines, alles erop en eraan. Zolang Nederland erin blijft is het natuurlijk fantastisch.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties