Noa Vahle lachend: "Hij had het over het stomen van je poes"

Noa Vahle
Noa Vahle Foto: © Pro Shots

Noa Vahle beleefde vorig jaar haar absolute doorbraak op televisie. De verslaggeefster heeft zich knap opgewerkt en is inmiddels een toonaangevend gezicht bij Veronica.

"Ik ben als redacteur bij Vandaag Inside begonnen, dus toen heb ik al aan het programma kunnen ruiken", vertelt Vahle in gesprek met Voetbal International. De dochter van Linda de Mol lijkt goed te klikken met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. "En het is heel simpel: je dwingt respect af door hard te werken. Dat moet je overal doen, dus ook bij hen. Ik ben ook wel iemand die veel tijd steekt in haar voorbereiding. Daar zou ik nooit nat op gaan."

De 23-jarige Vahle leert ook veel van haar collega's. "Aan Wilfred vraag ik ook weleens advies wat ik moet doen en dat geeft hij met alle liefde", verklapt ze. "Hij appt me dan waar ik wat beter door had kunnen vragen, bijvoorbeeld. Met Hélène Hendriks spar ik ook heel veel. Die kan ik altijd bereiken."

Vahle is het Vandaag Inside-trio dan ook zeer dankbaar. "Dat ik naar het WK mocht, heb ik wel vooral aan de mannen te danken natuurlijk", beaamt ze. "Zij hebben daar een doorslaggevende stem in gehad. Het is best wel een eer dat ze dat vertrouwen in mij hadden. Het is uniek wat zij met zijn drieën hebben neergezet. Je hoeft het niet altijd met ze eens te zijn, zeker niet. Maar ik vind het geweldig om voor ze op pad te zijn."

"Al hebben ze het soms, vlak voordat ik live moet, nog over hele ordinaire dingen. Dan denk ik: Niet nu! René had het bijvoorbeeld een keer over het stomen van je poes. Ik hoorde Wilfred al zeggen: 'Hoe ga ik nu naar Noa toe?' Haha! Maar dat loste hij gelukkig zeer neutraal op", besluit Vahle.

Lees meer:
0 reacties