Noa Vahle maakt indruk in Qatar: "Ze heeft hier totale schijt"

Noa Vahle
Noa Vahle Foto: © Pro Shots

Noa Vahle is afgereisd naar Qatar om namens Talpa verslag te doen van het WK voetbal. De dochter van Linda de Mol heeft deze week direct een duidelijk statement gegeven in het Midden-Oosten.

Vahle droeg namelijk de OneLove-band tijdens een stand-up voor SBS. "Er mag dan best gezegd worden dat je als 22-jarige vrouw flink wat ballen hebt", schrijft FHM. De OneLove-band zou ook worden gedragen door onder meer Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk, maar is verboden door de FIFA.

"Spelers die de band dragen, krijgen een gele kaart. Dat Noa hier totale schijt aan heeft, toont aan dat ze niet bang is om een statement te maken. Ook laat ze zich niet afschrikken door de horrorverhalen over de vrouwonvriendelijkheid in het land", aldus FHM. "Grote klasse. Het kan niet anders of we gaan in de toekomst nog veel meer van Noa horen, om te beginnen tijdens dit WK."

Vahle krijgt op haar Instagram-account positieve reacties, van onder anderen 3FM-dj Barend van Deelen. "Je doet het zo ongekend goed. TV-talent van het jaar", schrijft hij.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties