Noa Vahle maakt indruk: "Welke andere 22-jarige zou dit kunnen?"

Noa Vahle doet namens Talpa verslag van het WK in Qatar. De 22-jarige dochter van Linda de Mol is naar het Midden-Oosten afgereisd en hangt bijna dagelijks in de uitzendingen van De Oranjewinter. Angela de Jong is onder de indruk van Vahle, al denkt de tv-recensent wel dat ze haar baantje aan haar familie te danken heeft.

"Nou ja, laten we eerlijk zijn: welke andere 22-jarige zou zoveel dit jaar hebben kunnen doen als zij doet? Met een andere achternaam. Maar dat neemt niet weg dat ik haar echt…", zegt De Jong bij De Oranjewinter. De columniste van het Algemeen Dagblad wordt erop gewezen dat Noa echt Vahle van de achternaam heet.

"Ja, dat weet ik. Maar die vader is ook bekend hier in deze contreien, toch?", aldus De Jong. "Maar ik vind haar het heel leuk doen en ik vind het knap, want je moet toch iedere keer maar weer voorbereid zijn op een of andere schunnige opmerking hier van tafel en dat doet ze goed. En 22… Ik moest het drie keer opzoeken, van: is ze echt 22? Het zit in de genen."

Ook Johan Derksen is vol lof. "We hebben dat meisje goed opgeleid hier", grapt hij. "Maar vanaf het eerste moment, de eerste keer dat ze het deed, deed ze het meteen goed. Heel gek. Dat hebben wij ook niet gehad. Je moet altijd hier een beetje ervaring opdoen, maar zij ging voor een camera staan en poep, het floepte er zo uit."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties