Noa Vahle over dieptepunt in Qatar: "Ik mocht geen vraag stellen"

Noa Vahle is namens Vandaag Inside aanwezig bij het WK in Qatar en vanuit de studio in Hilversum wordt er dan ook regelmatig geschakeld met de vrouwelijke verslaggeefster, die het opvallend genoeg erg koud had in het stadion.

"Jij (Wilfred Genee, red) zei net: doe iets aan", reageert ze. "Het is buiten dertig graden, dus ik heb natuurlijk ook geen jas mee. Maar het is echt serieus koud, het is een soort koelkast hier. Die airco staat aan, maar die gasprijzen dat maakt niet uit hier", aldus Vahle, die zondag ook aanwezig was bij de persconferentie van Louis van Gaal en Virgil van Dijk.

"Het was wel een beetje een dieptepuntje voor mij, want ik mocht namelijk geen vraag stellen", blikt ze terug. "Ik mag de spelers natuurlijk niet interviewen en ik mocht ook geen vragen stellen aan Louis van Gaal. De persconferentie een dag voor de wedstrijd wordt gereguleerd door de FIFA, dus die bepalen dan alles. Er waren wel 200 journalisten uit alle landen van de wereld, hij moest ook met iedereen op de foto na afloop", besluit Vahle.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties