Noa Vahle reist af naar WK Qatar: "Dat moet je niet willen, joh"

Noa Vahle
Noa Vahle Foto: © NESimages

Noa Vahle gaat namens Talpa naar het wereldkampioenschap in Qatar. De mannen van Vandaag Inside vinden het niet handig dat e dochter van Linda de Mol naar Qatar gaat, omdat vrouwen in het land niet gelijk behandeld worden.

René van der Gijp vraagt zich af of Talpa het besluit om Vahle te sturen niet moet heroverwegen. "Dat heb ik ook. Je had er beter een man naartoe kunnen sturen", zegt hij bij Vandaag Inside. "Die Noa… Dat moet je niet willen, joh. Die moet je er niet naartoe sturen."

"Noa krijgt er natuurlijk niets voor elkaar", vult presentator Wilfred Genee aan. Volgens Johan Derksen is Vahle wel 'een pittig meisje'. "Jawel, maar je ziet toch wat daar de omstandigheden zijn", aldus Genee.

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen gaat ook naar Qatar en heeft te maken met strenge regels. "Ik heb heel veel moeten regelen. Ik heb bijvoorbeeld twee apps moeten downloaden. In een daarvan staat een barcode en daar staat ook je gezicht in en alles. Overal waar je komt moet je die barcode laten zien", besluit Driessen.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties