Nog eenzaam na Valentijn? Deze schoonheden zijn weer vrijgezel!

Rose Bertram in het zwembad
Rose Bertram in het zwembad Foto: © Instagram Rose Bertram

We hebben natuurlijk allemaal enorm te doen met het liefdesverdriet dat deze dames ongetwijfeld hebben gehad nadat hun relatie op de klippen was gelopen. Maar de nieuwe status geeft ook kansen! Wie weet ligt het liefdesgeluk bij deze vrouwen voor jou op de loer!

Monica Geuze

De relatie die ze had met Robbert Kroese kwam, na drie jaar, vorige maand ten einde. Emotioneel vertelt mooie Monica in haar vlog dat het uit is. Ze noemt het een gezamenlijke beslissing en geeft aan dat het de juiste keuze is. Afleiding vindt ze in het opvoeden van haar dochtertje uit een vorige relatie met voetballer Lars Veldwijk. Maar ze heeft vast ook nog wel een gaatje in de agenda voor andere afleiding.

Rose Bertram

De Belgische schone werd na haar relatiebreuk met Gregory van der Wiel veelvuldig gelinkt aan stervoetballer Kylian Mbappe. Deze verhalen blijken echter niet gebaseerd op de waarheid. Onlangs vertelde ze dat ze nog steeds single is. Het zou misschien wel voordelig kunnen zijn wanneer je handig bent met ballen!

Jutta Leerdam

De grote vraag blijft toch altijd hoe Koen Verweij het in zijn hoofd kreeg om deze schaatsende beauty te pijnigen. Zij verdient geen scheve schaats! Bij elke aanblik van Jutta ga je twijfelen aan het verstandelijke vermogen van Koen. Veel beter dan Jutta wordt het nooit.

Jotti Verbruggen

Ook hier was het weer de wederhelft die te veel oog had voor ander vrouwelijk schoon. De spijt moet toch enorm zijn. Door de relatiebreuk met Cas Hooijer is Jotti Verbruggen weer op zoek naar haar ware liefde.

Jade Anna

Ook voor het beroemdste YouTube-koppel van Nederland scheiden de wegen. Toen Jada de vlogs van Gio Latooy niet meer opfleurde met haar bevallige verschijning, gingen de geruchten dat de twee een einde aan de relatie hadden gemaakt. Dat kwam onlangs ook uit. Er zat geen spanning meer in de relatie, zo werd aangegeven. Als je Jade zo aanschouwt, dan kun je je toch niet voorstellen dat samenzijn met haar geen spanning oplevert!

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties