OM: Peter Gillis beet vriendin in rug en neus en kneep in haar borsten

Peter Gillis
Peter Gillis Foto: © Steph1508

Peter Gillis wordt verdacht van mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers. Beide realitysterren ontkenden eerst dat er iets is voorgevallen, maar zijn daar nu al voorzichtig op teruggekomen. Het openbaar ministerie heeft vrijdag de verdenking tegen Peter Gillis bekendgemaakt.

Koning Hatseflats wordt er van verdacht dat hij zijn vriendin in haar neus en rug heeft gebeten, in de borsten heeft geknepen en tegen de muur heeft geduwd. Daarnaast heeft hij haar aan haar oor getrokken en aan haar armen en haren. De mishandeling zou 29 mei plaats hebben gevonden op vakanitepark Prinsenmeer in Ommel, zo meldt De Telegraaf. Gillis is eigenaar van dit vakantiepark.

Beide geliefden ontkenden de mishandeling eerst, maar gaven vorige week voor de rechter al toe dat er wel iets was gebeurd. Nicol Kremers heeft echter geen aangifte gedaan, maar wel een belastende verklaring afgelegd.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties