Onthulling over Maxime Meiland: "Ze deed de hele vriendengroep"

Maxime Meiland met partner Leroy Molkenboer
Maxime Meiland met partner Leroy Molkenboer Foto: © BSR Agency

Maxime Meiland onthulde in haar biografie in het verleden verkracht te zijn, maar inmiddels zijn er ook andere geluiden te horen. Bij de vermeende verkrachting worden steeds meer vraagtekens gezet.

Story heeft een betrokkene uit de Bollenstreek gesproken, die veel heeft meegemaakt met Meiland. "Ik vroeg me al af hoe lang het ging duren voor iemand bij mij terecht zou komen", vertelt de man uit Lisse (gegevens bekend) aan Story. "Ik ken Maxime al vanaf de middelbare school, we waren toen een jaar of twaalf. Maxime kwam op haar veertiende al met de scooter naar school."

"Ze was behoorlijk baldadig en had aan veel dingen schijt. Dat maakte haar toen ook een mooi persoon. Maar als je dan dit soort uitspraken gaat doen...", aldus de bekende, die weet dat Meiland heel veel jongens heeft gehad voor ze bij haar liefde Leroy Molkenboer terechtkwam. "Ik was laatst met twaalf vrienden uit eten, en de meesten daarvan hebben vrijwillig seks met Maxime gehad. Dus ja, Maxime heeft een wilde en bewogen periode gehad."

Volgens de bron wilde Meiland in die periode ook bewust zwanger worden. "Dat is uiteindelijk bij Jaap (de vader van dochter Claire, red.) gelukt", aldus de man, die ook medelijden heeft. "Ik vind het wel sneu hoe het nu allemaal gaat in haar leven. Maxime heeft ook nooit een vader gehad die de vaderrol heeft opgepakt. Ze heeft eigenlijk twee moeders gehad. Ik denk dat Maxime haar eigen leugens ondertussen is gaan geloven. Ik hoop dat Maxime hiervan kan leren. Ik gun het haar niet om volledig afgemaakt te worden."

Lees meer:
0 reacties