Opname van tierende Matthijs van Nieuwkerk gelekt: "Domme h**r!"

Matthijs van Nieuwkerk
Matthijs van Nieuwkerk Foto: © YouTube

Al enige tijd is het een veelbesproken onderwerp aan de talkshows en radioprogramma's, het al dan niet grensoverschrijdende gedrag van Matthijs van Nieuwkerk.

Er zou een groepsapp zijn met tientallen oud-medewerkers van De Wereld Draait Door die zeggen dat er dingen zijn gebeurd die echt niet kunnen. Hierin zouden ook beelden zijn gedeeld van Matthijs, die flink los gaat.

In een fragment dat het juichekanaal @reality_fbi deelt horen we het volgende van Mathijs zijn stem. "Wie denk jij wel dat je bent, ik ben de baas hier. Ik ben dit programma, jij stelt niets voor. Ik ken zo 30 andere infantiele wijven die jouw plaats kunnen innemen en het nog beter zullen doen ook. Ik heb nog nooit zoiets sneus gezien in mijn leven. Domme h**r. Anders ga je toch lekker bij Jack van Gelder in de badkuip liggen. Het is meneer Van Nieuwkerk voor jou. Ik trek je zo godver de k*nk*r over die tafel heen en dan sleep ik je direct het pand uit."

We weten het niet zeker, maar het kan zijn dat het gemaakt is door kunstmatige intelligentie, een robot die met een gekozen stem bepaalde zinnen formuleert. Luister en oordeel zelf:

Lees meer:
0 reacties