Opvallende onthulling over Noa Vahle: "Ze is hartstikke saai"

Noa Vahle
Noa Vahle Foto: © Pro Shots

De naam van Noa Vahle is niet meer weg te denken in televisieland. Na haar glansrijke debuut bij het WK Voetbal is de jongedame veelal te zien in en rondom het programma Vandaag Inside.

Toch is er ook kritiek. Volgens mediacriticus Victor Vlam is ze gewoon niet bijzonder genoeg voor televisie. “Ze is saai, dat zeg ik alvast. Ze is saai, dat is het probleem. Ze is hartstikke saai. Noah Vahle is echt extreem saai. Dat is het probleem”, oordeelt hij in de podcast De Communicado’s. Er is helemaal niks aan, aan die Noa, vindt hij. “Ja, ze komt ontzettend naturel over. Maar de echte vraag is: is Noa interessant? En ik heb nu een aantal keer de ervaring gehad dat ik bij mezelf dacht van: ik vind van niet.”

Victor vertelt nog even verder. “Ik dacht vaak bij mezelf van: ik vond het een beetje saai, maar goed, het kan zijn dat ik gewoon niet zoveel van voetbal hou, dus misschien ligt het aan mij. Maar toen las ik dat interview met LINDA. meiden en toen zag ik daar iemand die heel erg behoudend is, geen enkele uitspatting heeft. Ze benadrukt dat ze altijd op haar hoede is. Dat ze nooit lazarus op de bar heeft staan dansen, dat ze nooit losbandig was als puber. Het lijkt alsof zij geen énkele uitspatting in het leven heeft gehad en dan denk ik bij mezelf: ik ben zó niet geboeid door haar als persoon. En toen zag ik haar op oudejaarsavond bij Ik Hou Van Holland”, zegt hij tot besluit.

Lees meer:
0 reacties