Oranje-spelers op bezoek bij Hendriks en Vahle: "Niet gecanceld"

Hélène Hendriks en Noa Vahle
Hélène Hendriks en Noa Vahle Foto: © BSR Agency

De spelers van het Nederlands Elftal brengen kort voor het EK een bezoek aan Helene Hendriks en Noah Vahle. Op SBS6 zal het programma 'Wij houden van Oranje' worden uitgezonden. De spelers zullen hier vooruitblikken op het EK en vragen gaan beantwoorden van het Nederlandse publiek.

“Verwacht geen tactische voorbeschouwingen, ingewikkelde voetbalstrategieën en politieke discussies”, laat Talpa weten. “Nee, in Wij Houden Van Oranje houden we het overzichtelijk en maken we het gezellig. In een ontspannen setting horen we van spelers wat hun verwachtingen zijn voor het EK en komen we meer over ze te weten dan we zien op het veld.”

Hendriks kondigde het programma zondagavond aan bij De Oranjezondag. “Alles komt langs: familie, vrienden, bekenden, oud-bondscoaches... We gaan het op een heel vrolijke, positieve manier doen. Dus we zijn niet gecanceld, Noa!”, zei ze lachend tegen journaliste Noa Vahle. “Geen boycot!”, reageerde Vahle. Eerder deze maand meldde Valentijn Driessen namelijk dat het Nederlands elftal nadacht over een boycot van Hendriks en Vahle maar zover is het niet gekomen.

Lees meer:
0 reacties