Oud-Heerenveen-talent gaat te ver: "Hij zou mijn moeder n**ken"

Safouane Karim wordt door zijn ploeggenoten tegengehouden
Safouane Karim wordt door zijn ploeggenoten tegengehouden Foto: © Pro Shots

Het ging na afloop van de degradatiekraker tussen Excelsior en FC Volendam flink mis. Meerdere spelers kregen het met elkaar aan de stok, waarbij voormalig sc Heerenveen-talent Safouane Karim en Kenzo Goudmijn een hoofdrol speelden.

Scheidsrechter Danny Makkelie werd zelfs na het laatste fluitsignaal nog naar het VAR-scherm geroepen, waarna hij nog een aantal kaarten uitdeelde. Goudmijn en Karim kregen geel. Voor laatstgenoemde was het zijn tweede gele prent, waardoor hij de komende wedstrijd geschorst is. Hij verscheen niet voor de camera, maar de middenvelder van Excelsior wel.

"Ik wil het hier liever niet over hebben, want het is na zo mooie wedstrijd een beetje een smet op de avond. Hij werd boos op mij omdat ik te veel aan het dribbelen was, dus ik lachte hem uit", aldus Goudmijn. "Na de wedstrijd stond ik nog op het veld met El Yaakoubi en kwam hij vanuit de catacombe teruglopen om te vertellen dat ik hem binnen maar moest opzoeken en dat hij mijn moeder zou neuken."

De middenvelder vervolgt: "Dat soort dingen horen niet thuis op het veld, vandaar dat ik ook boos werd. Ik snap dat je in je frustaties zit, maar dit soort dingen moet je niet roepen. Dan ben ik ook niet de jongen om daar voor weg te stappen. Het is slecht voor mij dat ik erop in ga, maar dit is gewoon vervelend."

Karim deed in de voorbereiding op het huidige seizoen nog een paar oefenwedstrijden bij SC Heerenveen mee, maar maakte in de loop van het seizoen de overstap naar FC Volendam. Met die ploeg stevent hij af op de Keuken Kampioen Divisie.

Lees meer:
0 reacties