Patty Brard klaar met transfobe Anouk: "Blokkeer mij ook maar!"

Patty Brard
Patty Brard Foto: © BSR Agency

Patty Brard heeft het helemaal gehad met zangere Anouk. Laatstgenoemde heeft zich zonder enige reden transfoob uitgelaten. "Het lijkt wel of ze in een midlifecrisis zit. Ja, blokkeer mij nu dan ook maar!", zo schrijft Mediacourant.

Patty heeft een heel verhaal over voor Anouk. "Ik vind het ook echt not done. Ik hou van Anouk en ik zal nu ook waarschijnlijk geblokkeerd worden op Instagram, want dat heeft ze met meerdere mensen gedaan die er vandaag op gereageerd hebben. Daarom moet je dit soort dingen niet doen! Ze moet eigenlijk júist voor minderheden staan."

Even later somt Patty het relaas op. "

Je bent een moeder en je bent 48. "Ik vind het een beetje een midlifecrisisgevoel geven, van: o, ik ben nog ongesteld. Omdat je niet weet wat je ermee moet, ga je het zelf invullen en blijkt het dus gewoon onnodig. En inderdaad: blokkeer mij! Als je dan Tanja Jess hoort als moeder, die het zó lief verwoordt en met zoveel respect verwoordt… Dat had ik eigenlijk Anouk toegedicht. Ik vond haar altijd zo’n toffe, eerlijke vrouw en dit is echt voor de eerste keer dat ik denk: wow, vrouw, hier had ik een excuusje aan verbonden."

Lees meer:
0 reacties