Patty Brard komt op voor Maxime Meiland: "Heb haar in m'n armen gehad"

Patty Brard staat niet open om het verhaal te horen van de man die door Maxime Meiland wordt beschuldigd van verkrachting, zo laat ze merken in Shownieuws.

"Ik vond Maxime echt heel erg zielig in deze dagen. Ze is verslagen een beetje. Ik heb haar echt in m’n armen gehad. De hele wereld beschuldigt haar van leugens, maar dat is nog niet bewezen. Wat ik nogal frappant vind is dat die vermeende dader de publiciteit dermate veel opzoekt, dat je hem ook gefotografeerd ziet als hij naar het ‘plaats delict’ gaat waar het dan gebeurd zou zijn", aldus een gepikeerde Patty.

De man heeft zich van achteren laten fotograferen. Patty hierover: "Maxime heeft me daarover verteld en was ook in tranen en heel verdrietig toen er tijdens ons gesprek een samenwerking, die voor haar heel belangrijk was op social media, werd afgezegd. Dat merk wil zich eigenlijk niet met haar associëren. Het kost haar dus ook heel veel geld op dit moment."

Peter Schouten is de advocaat van de ‘verkrachter’ van Maxime. Patty: "Die heeft gezegd dat ik, als ik dan zo’n medelijden had met Maxime, vandaag ook maar op de koffie moest komen bij die jongen, bij de vermeende dader, en dat ik daarna ook wel medelijden met hem zou moeten uiten hier aan de desk. Ja, weet je… Dat was een beetje gekkig."

Lees meer:
0 reacties