Piepkuiken hekelt Derksen: "Emotioneel gehandicapt wit heteromannetje"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Marc-Marie Huijbregts en Johan Derksen zijn niet de grootste fans van elkaar. De verhoudingen zijn inmiddels op een absoluut dieptepunt beland. Huijbregts heeft geen goed woord over voor Johan Derksen: "Dit witte heteromannetje is emotioneel gehandicapt!”

Marc-Marie is helemaal klaar met het gedachtengoed van witte heteromannen als Derksen. De cabaretier die bij Vandaag Inside altijd 'Piepkuiken' wordt genoemd, noemt als voorbeeld de reacties die loskwamen na de huilbui van Tim de Besten. “Dan staat het hele leger witte heteromannetjes klaar, die ook nog eens emotioneel gehandicapt zijn, en gaan er allemaal overheen." Als hem wordt gevraagd wie hij bedoelt, heeft Marc-Marie, in de podcast 'Marc-Marie en Aaf Vinden Iets' het antwoord klaar. "De Youps, de Johan Derksens en die met de dode ogen misschien.” Met de 'dode ogen' bedoelt hij Özcan Akyol, een andere tegenstander van Marc-Marie. "Nee, nee, die geloof ik niet trouwens, maar al die heteromannetjes gaan daar dan overheen, omdat ze denken: oeh, emoties! Ik vond ook dat ik denk: nou, nou, Tim, maar dat is Tim! Laat hem lekker gaan.”

Marc-Marie kwam weer in het nieuws omdat hij Gert Verhulst op de televisie in Vlaanderen op z'n plek wilde zetten. Gert is namelijk helemaal niet woke en daar ergert Marc-Marie zich enorm aan. “Ach, mijn God, wat moet hij in België doen", zo vroeg Johan Derksen zich af. "Je schaamt je als Nederlander toch dood? Nu gaat hij daar weer zitten piepen! Zouden ze nou in België denken dat Piepkuiken wat te melden heeft of ertoe doet in Nederland? Je schaamt je toch als Nederlander dat ze zo’n gek uitnodigen?”

Özcan Akyol zat ook bij Derksen aan tafel. “Het is wel goed nieuws voor mij, want als witte heteroseksuele man mag je geen mening meer hebben, dus dan heb ik wel geluk met mijn huidskleur.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties