Pijnlijk moment Jutta Leerdam in College Tour: "Wil het daar niet over hebben"

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam Foto: © Orange Pictures

Jutta Leerdam was zondagavond te gast in College Tour. Hierin werd de schaatsster geconfronteerd met een vraag over het onstuimige verleden van de YouTuber, maar inhoudelijk wilde ze er niets over kwijt, een pijnlijk moment live op televisie.

"Ik wil het daar niet over hebben, als ik heel eerlijk ben. Ik denk niet dat dat heel verstandig is", zei de 24-jarige Leerdam toen presentator Twan Huys haar vroeg naar het bad boy-imago van Paul.

De 26-jarige YouTuber wordt in verband gebracht met oplichting, was betrokken bij plunderingen in Arizona en is door twee vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. De jongedame noemde het in College Tour "roddels". "Daar zijn nooit iets van rechtszaken aan verbonden. Dus ik vind het heel lastig. Ook dat jullie mij hier dat zo vragen, maar goed."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties