Polman onthult: "Had ik een aantal jaar geleden niet durven dromen"

Estavana Polman
Estavana Polman Foto: © BSR Agency

Een jaar geleden vertrok Estavana Polman voor een nieuwe handbalavontuur in Roemenië. Hier woont ze dan ook met oud-voetballer Rafael van der Vaart en hun dochter Jesslynn.

"Doordeweeks kookt Raf meestal", begint Polman tegenover De Telegraaf. "Een aantal jaar geleden had ik dat niet durven dromen, toen was een ei bakken nog moeilijk. Maar dat is echt verleden tijd. Hij maakt ook allemaal nieuwe gerechten. Dan kom ik thuis van trainen en zegt hij: 'Schat, ik heb lekker voor je gekookt.' Dat is toch top?"

"Ik denk dat ik hem maar hou", vervolgt Polman lachend. "Raf is echt de allerliefste." Tijdens het interview belt Van der Vaar via FaceTime. "Heeft ze gezegd dat ik goed kan koken? Eerst kon ik er weinig van. Maar mijn schoonvader Willem kan geweldig koken, dus ik heb opgelet wanneer hij in de keuken stond."

"Nu vind ik het echt heel leuk. Wij vinden kip heel lekker, maar om nu iedere dag hetzelfde te eten, is ook zo saai. Daarom zoek ik op YouTube naar lekkere, nieuwe recepten. Mooi dat het indruk maak", besluit de oud-voetballer.

Lees meer:
0 reacties