'Rachel Hazes ging als 15-jarig meisje naar bed met André (34)'

André en Rachel Hazes
André en Rachel Hazes Foto: © BSR Agency

Even geleden was de docuserie Kleine jongen en daar kwamen wat behoorlijk bizarre uitspraken naar voren. Rachel Hazes vertelt hierin bijvoorbeeld over de eerste keer dat ze de lakens deelde met André Hazes. Toen de zanger nog samen was met Ellen Wolf, op zijn 34e, kwam hij de slaapkamer van Rachel al binnen. Rachel was destijds 15.

Minderjarig en een leeftijdsverschil van bijna 20 jaar. Net zoals Hazes Jr., maar dan een leeftijdsverschil de andere kant op. Rachel ontmoette Hazes op haar twaalde omdat haar vader zo’n fan was: “André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren. Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met twaalf jaar wat je zingt.”

Ze werd vervolgens oppas bij Ellen en Hazes. Het zou al bekend zijn dat er gevoelens tussen de twee waren. Ellen was vervolgens een avond niet thuis. Toen gebeurde het volgende: “Ellen was niet huis, ik was naar bed gegaan. En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt de lakens gedeeld de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.”

Lees meer:
0 reacties