'Relatie bloedmooie Jutta Leerdam en Jake Paul loopt op de klippen'

Jutta Leerdam en Jake Paul
Jutta Leerdam en Jake Paul Foto: © YouTube

Het lijkt erop dat het sprookje tussen Jake Paul en Jutta Leerdam voorbij is. De twee waren een gelukkig setje, maar zoals aan alles komt hieraan waarschijnlijk een eind.

Juicekanaal Reality.FBI heeft opgemerkt dat de twee alweer een tijdje niets met elkaar hebben gepost en ook niet meer onder elkaars foto’s reageren op Instagram. Je zou natuurlijk denken dat dat niet zegt, maar tegenwoordig lijkt het volgen en ontvolgen álles te zeggen over de relaties van jongeren. Normaal gesproken verschenen er altijd reacties onder elkaars foto’s, al was het maar een hartje. Dat lijkt niet bekoeld te zijn. Jake staan bekend als ‘problem child’ en zou in het verleden behoorlijk zijn vreemdgegaan bij zijn waslijst aan ex-vriendinnen. Hoewel hij serieuzer met Jutta lijkt te zijn verliest een vos natuurlijk wel zijn haren maar nooit zijn streken. We zullen de juice voorlopig even afwachten, maar volgens fans zijn de eerste scheurtjes alweer zichtbaar:

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties