René le Blanc is er helemaal klaar mee: “Ik stop met zingen”

Rene Le Blanc
Rene Le Blanc Foto: © BSR Agency

We weten inmiddels allemaal dat het vrij moeilijk is om samen te werken met volkszanger René le Blanc. Dit heeft zanger Gio Swikkers ook laten weten in weekblad Weekend. Gio doet een boekje open en laat openlijk weten dat hij bijvoorbeeld in verschillende Whatsappgroepen heeft gezeten met Le Blanc maar dat hij telkens de verliet zonder reden en ook zonder iets van zich te laten horen.

Zo zaten Gio en René samen in het populaire programma ‘Ik Geloof In Mij’, waar hij ook zomaar was uitgestapt. René wil niets meer van zich laten horen volgens Swikkers: “Hij heeft net gezegd waarom en als ik hem bel neemt hij niet op.”

“We hebben een liedje gemaakt met alle artiesten maar daar deed René niet aan mee.” René gaf daar verder ook geen duidelijke reden toe en nam niet eens afscheid, het lijkt wel alsof er volledige ‘radiostilte’ is vanaf de kant van de zanger. “Misschien is René er wel gewoon helemaal klaar mee.” Le Blanc staat al langer bekend om zijn uitspraken, zo heeft hij bijvoorbeeld wel eens gezegd dat hij te goed is voor Nederland en dat hij zijn collega’s op het gebied van talent ver voorbij is.

Lees meer:
0 reacties