René van der Gijp over Mark Rutte: "Geen man voor een gangbang"

Mark Rutte heeft inmiddels al twee keer aangeschoven bij Vandaag Inside. Jort Kelder is een zeer goede vriend van de demissionair premier en vond dat hij zich goed staande hield.

Kelder heeft met een glimlach naar het VI-optreden van zijn maatje gekeken. "Jullie grilde hem en dat is ook prima. Het moment van de dildo was natuurlijk wel memorabel. Ik had gehoord dat Macron (president van Frankrijk) er nog een opmerking over gemaakt. Dat krijgt hij dan toch te zien."

Rutte kreeg in de uitzending namelijk een dildo, geplakt op een helm cadeau. Hij schoof dit presentje echter heel snel aan de kant. "Dat doet hij wel goed", zegt Kleder. "Hij komt weleens mensen met vrijgezellenfeestjes tegen, waar één dan altijd als lul verkleed is. Die proberen zich altijd richting Rutte te duwen om op de foto te komen. Hij heeft een heel team dat hem dan uit beeld houdt."

Het zou geen Vandaag Inside zijn, zonder een foute grap van René van der Gijp. "Het is geen man voor een gangbang denk ik. Dat brilletje is dan gewoon een uur lang beslagen."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties