Restant Ajax - Feyenoord komende woensdag gespeeld: 'Feyenoord baalt"

Vuurwerk op het veld in de ArenA
Vuurwerk op het veld in de ArenA Foto: © Orange Pictures

Het restant van de Eredivisiewedstrijd Ajax-Feyenoord wordt woensdag 27 september 14.00 uur uitgespeeld. Dat meldt de KNVB maandagmiddag.

De Klassieker werd zondag na 55 minuten definitief gestaakt nadat er tweemaal vuurwerk op het veld gegooid werd. "Na een gestaakte wedstrijd bepaalt het competitiebestuur betaald voetbal wat er met de wedstrijd gebeurt. Daarbij is het uitgangspunt dat de competitie zo eerlijk mogelijk moet verlopen en een duel dus het liefst op het veld wordt beslist", legt de voetbalbond uit.

Daarbij is gekozen voor een hervatting op korte termijn. Het laatste deel wordt woensdagmiddag zonder publiek uitgespeeld in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd Ajax-FC Volendam, die op woensdagavond gepland stond, wordt opnieuw uitgesteld.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties