"Rietbergen zit weer elke avond op de bank bij Linda de Mol"

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol
Jeroen Rietbergen en Linda de Mol Foto: © Pro Shots

Jeroen Rietbergen kwam flink in opspraak na het Voice-schandaal. Linda de Mol besloot daarna haar relatie met de componist te verbreken. De presentatrice liet onlangs nog weten dat het duo 'beslist niet weer bij elkaar is', maar volgens Yvonne Coldeweijer liegt De Mol.

De Mol liet weten dat Rietbergen en zij af en toe wel weer praten met hulp van een therapeut, maar van een verzoening is volgens haar geen sprake. "Ze heeft een passive agressive toontje", zegt Coldeweijer in haar podcast De Juice Show. "Maar hij komt daar nog steeds, hij komt daar nog steeds."

Volgens Coldeweijer zegt het genoeg dat De Mol in relatietherapie is. "Lin, dat weten we dus al. Jullie zijn niet uit elkaar. Misschien wel naar de buitenwereld toe, want ze kan niet meer met hem naar een première gaan en niet meer openlijk met hem zijn, maar er is gewoon nog steeds liefde en die twee zitten zich daar doorheen te werken."

Coldeweijer meent dat De Mol liegt. "Jeroen komt daar gewoon over de vloer, zijn studio staat daar in de tuin. Die komt daar gewoon, die eet daar mee, die zit 's avonds op de bank. Dan kan je zeggen: We zijn niet samen, maar hij zit wél bij jou op de bank, Lin."

De juicekoningin merkt dat De Mol alleen maar gewend is aan applaus. "Dát vind ik eigenlijk het trieste. Niet zozeer dat haar man is vreemdgegaan, maar het triestige en zielige vind ik van: wow, Lin, zal ik je anders even bijpraten over hoe je schijt moet hebben aan andere mensen? Linda is die haat gewoon niet gewend."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties