Rob de Nijs (81): 'Het is tijd om echt afscheid te gaan nemen'

Rob de Nijs
Rob de Nijs Foto: © RTL

Rob de Nijs wordt al langere tijd verzorgd en al vaker dacht men dat de laatste uren van de zanger waren geslagen. Vier jaar na de diagnose Parkinson is zanger Rob de Nijs (81) permanent hulpbehoevend.

Dit jaar werd de familie van een bekende zanger geconfronteerd met een schokkend moment waarin ze dachten dat ze afscheid moesten nemen. De zoon van de zanger, Robbert, beschrijft deze ervaring als buitengewoon emotioneel en overweldigend.

Robbert deelt met het weekblad Privé dat je je nooit volledig kunt voorbereiden op dergelijke situaties; ze komen plotseling en onverwacht. Hij benadrukt dat zijn vader nog steeds mentaal sterk is, maar dat zijn fysieke gezondheid steeds meer achteruit gaat.

Robbert en zijn familie koesteren elke dag die ze nog met hem kunnen doorbrengen en zien elke dag als een waardevol geschenk. Na het hartverscheurende afscheid dat uiteindelijk geen definitief afscheid bleek te zijn, beschouwt de familie elke dag als een kostbare kans. Hoewel ze zich op een bepaalde manier hadden voorbereid op het onvermijdelijke einde, blijft de zanger er nog steeds, en ze koesteren de hoop op meer goede dagen samen met hem.

Lees meer:
0 reacties