Rob Scheepers in topvorm: "Verrekt blind paard dat je d'r bent!"

Rob Scheepers
Rob Scheepers Foto: © Pro Shots

Rob Scheepers is natuurlijk een bekende PSV-supporter en de comedian heeft dat in een bijzondere column op geweldige wijze nog eens duidelijk gemaakt. Scheepers was namelijk te gast in Heet van de Herdgang.

"Dit seizoen heb ik vooral gejuicht, geglunderd en bewonderd", begint Scheepers in de live-uitzending van Heet van de Herdgang van het Eindhovens Dagblad. "Ik ben de afgelopen jaren Calimero genoemd, boer, pisveeër en provinciaal. En ik vind het allemaal prima, want ik hou van deze club."

"Ik wil mijn stad niet plunderen als we kampioen worden, ik wil g*dverdomme gewoon weer eens kampioen worden. Ik wil juichen als we scoren, massaal opspringen met gebalde vuist. Ik wil met mijn kinderen naar het stadion en ik wil ons Brabants fanatisme. Schreeuwen naar de grensrechter dat die bal 'godnondeju uit is, verrekt blind perd dè ge d'r bent!"

Scheepers krijgt met zijn gesproken column meermaals de lachers op zijn hand en oogst ook het nodige applaus. Ook stak hij de draak met Ajax, dat bepaald geen gelukkig seizoen kent. "Ik wil een directie die laat zien dat ze ballen heeft, zonder dat die daarvoor gefotografeerd moeten worden op het toilet! Leedvermaak is een teken van zwakte, maar soms oh zo fokking lekker!"

"Ik wil trots zijn op Willy en Willy en op René en op Coen Dillen en op Harry en op Guus en op Berry en op Luc en Luc. Ik wil zondag als eerste bij Studio Sport, gewoon omdat we bovenaan staan. Ik wil gewoon dat we DE beste zijn. En ik wil de onophoudelijke stroom supporters uit alle steegjes zien komen. Ik wil PSV'er zijn, eeuwig trouw!", aldus Scheepers

Lees meer:
0 reacties