Ronaldo wekt frustratie op: "Spelers hebben schijthekel aan hem"

Cristiano Ronaldo moet huilen
Cristiano Ronaldo moet huilen Foto: © Pro Shots

Cristiano Ronaldo kroop maandagavond met Portugal door het oog van de naald. Pas na het nemen van strafschoppen kreeg het Slovenië op de knieën.

In de Kick-Off podcast haalt Valentijn Driessen dan ook hard uit naar de man die al aan zijn vijfde EK bezig is. Driessen snapt niet dat Ronaldo alle vrije trappen blijft opeisen. "Wat ongelooflijk is… Die spelers hebben natuurlijk een schijthekel aan die Ronaldo. Hij mag alle vrije trappen nemen én de penalty’s, terwijl ze een aantal specialisten hebben."

Driessen geeft goede alternatieven om ze te nemen. “Bruno Fernandes is een specialist, Bernardo Silva is ook een specialist. Maar zij moeten allemaal achteraan in de rij aansluiten en die rij wordt gevormd door maar één man: Ronaldo.” Ook René van der Gijp heeft het wel een keer gezien. "Het zou wel leuk zijn als hij dan zo’n vrije trap er een keertje in schiet. Waarom zet je überhaupt nog een muur bij vrije trappen van hem. Vanaf die afstand waar hij ze op doel schiet, kan hij er eigenlijk nooit in.”

Lees meer:
0 reacties