Rose Bertram verklaart relatiebreuk: "Dat ging niet meer lukken"

Rose Bertram
Rose Bertram Foto: © Pro Shots

Rose Bertram had jarenlang een relatie met profvoetballer Gregory van der Wiel. Na tien jaar liep de relatie dit jaar op de klippen.

De 28-jarige Bertram is nu naar eigen zeggen gelukkiger dan ooit, ook al heeft ze mentaal een lastige periode gehad. "Maar ik merk dat ik steeds sterker word nu ik op mezelf ben en over mijn eigen leven kan beslissen", vertelt het model in het Grazia Winterboek. "Ik ben happy met waar ik nu sta. Er gaan echt nog wel meer struggles komen, maar ik zie het leven positief en verwacht ook veel mooie dingen."

Haar relatie met de 34-jarige Van der Wiel ging dus stuk. "Dat heeft natuurlijk meerdere redenen, maar de belangrijkste was dat ik echt tijd voor mezelf nodig heb", geeft Bertram aan. "Ik wilde uitzoeken wie ik ben zonder hem. Als je al zo lang samen bent – ik was achttien toen we iets kregen – ben je zo met elkaar vergroeid geraakt dat het soms moeilijk is om jezelf te begrijpen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. En dat terugvinden ging binnen mijn relatie niet meer lukken."

Bertram moest vooral Van der Wiel achterna, omdat de oud-international profvoetballer was. "Ik was continu bezig om een balans te vinden tussen beide levens", legt het model uit. "Nu ik op mezelf ben, voel ik een enorme vrijheid om helemaal te doen wat ik wil, om mijn eigen beslissingen te nemen en creatief te zijn. Nu kom ík eens op de eerste plaats, het is zo belangrijk om ook voor jezelf te kiezen. Hoe ik dat invul? Just live life... én door dingen te doen waar ik happy van word."

Bertram en Van der Wiel zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. "Eigenlijk is het best wel oké gegaan, omdat Greg en ik altijd op goede voet zijn gebleven. Er was geen ruzie, enkel de behoefte om andere keuzes te maken in onze levens. Als het uitgaat omdat je slecht met elkaar bent, is er verdriet of boosheid. Maar Greg en ik hebben nog steeds een relatie, alleen geen liefdesrelatie."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties