Roxane Knetemann: "We hadden het aan tafel allemaal over dickpics"

Tijdens de winterbreak van Vandaag Inside werd er teruggekeken naar de uitzendingen van het afgelopen jaar. Roxane Knetemann had het erg naar haar zin gehad bij het programma. Maar ze had al snel door dat de gesprekken al vaak een eigen leven gaan leiden.

Roxane krijgt bij de terugblik op Vandaag Inside de vraag hoe belangrijk Johan Derksen in haar ogen voor het programma is. "Of Johan Derksen vervangbaar is? Het lijkt me lastig", overdenkt Roxane. "Ik denk sowieso dat elk individu lastig te vervangen is. Johan is natuurlijk wel heel uniek. Dus nee, nu heb ik het antwoord al gegeven, hij is niet vervangbaar."

Als voorbeeld geeft ze het gesprek over het ontslag van Marc Overmars bij Ajax. Dit gesprek liet geheel uit de hand. "In één van de uitzendingen hadden we het over de dickpics van Marc Overmars. Hij was net weggestuurd bij Ajax omdat hij naar diverse vrouwen dickpics had gestuurd", legt Knetemann uit. "Het punt was dat ik niet begrijp dat mannen denken dat vrouwen graag dickpics ontvangen. Voordat we het wisten hadden we het allemaal over dickpics aan tafel."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties