Roxane Knetemann op de vingers getikt: "Ik had dat nooit door"

Roxane Knetemann
Roxane Knetemann Foto: © Orange Pictures

Roxane Knetemann schuift tegenwoordig regelmatig aan bij het televisieprogramma Vandaag Inside. De voormalig wielrenster moest duidelijk wennen aan de tv-wereld.

Haar vriend, oud-baanwielrenner Wim Stroetinga, heeft Knetemann op de vingers getikt vanwege haar vele gegiechel tijdens de uitzendingen. "Ik had dat nooit door", zegt ze in gesprek met de VARAgids. "Nu probeer ik er rekening mee te houden."

Stroetinga kijkt vaak als zijn vriendin op televisie is. "Als jij erin zit, let ik op of je niet te veel giechelt," vertelt hij. "Dan ben je niet in beeld maar hoor ik je wel lachen. Ik denk dan: hou je nou een beetje in."

Knetemann is haar vriend daar dankbaar voor. "Ik vind het wel fijn, die kritische blik van jou", reageert ze. "Ik zie mezelf overigens niet graag terug. Dan ga ik nadenken over wat mensen eventueel van me vinden en dat maakt me onzeker. We kijken heel graag sport samen, maar hoeven onszelf niet te zien."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties