Roxy Dekker bevestigt relatie met YouTuber: "Heeft even geduurd"

Roxy Dekker
Roxy Dekker Foto: © BSR Agency

Roxy Dekker heeft een update gegeven over haar liefdesleven. Tegenover De Telegraaf bevestigt ze dat ze het hartstikke gezellig heeft met één van de Bankzitters.

Die ene Bankzitter waar het om gaat is Koen van Heest. Het werd al langer gefluisterd dat de twee iets zouden hebben, maar daar deden ze geen uitspraken over. Dekker vertelt waarom dat zo is gelopen. “Het heeft even geduurd om erachter te komen wat we nou eigenlijk hebben samen. Dat is ook de reden dat we het niet naar buiten hebben gebracht. Ook omdat we dachten: Nou en? Laat ons lekker even daten en we zien wel waar het uitkomt.”

Ook geeft de muzikant aan dat mensen zich met haar liefdesleven bemoeien. “Zo liepen we eerder deze week de Albert Heijn uit en een meisje stond ons te filmen. We keken haar aan en vroegen: Ga je lekker? Niet veel later stond dat filmpje op TikTok.”

Ook is ze meer bewust van zichzelf als ze op straat loopt. “Je voelt dat je wordt aangestaard. De laatste tijd word ik ook veel stiekem gefilmd. Dat is even wennen, vooral met uitgaan. Ik ben negentien, hè? Ik zeg niet dat ik niet meer kan uitgaan, maar leuk is het niet meer. Soms word ik belaagd door dronken gasten die echt vervelend zijn. Aan de andere kant betekent het ook dat het goed gaat en dat mensen je leuk vinden", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties