Roy Donders overweegt neuscorrectie te doen bij pasgeboren kind

Roy Donders
Roy Donders Foto: © BSR Agency

Roy Donders en zijn vriendin Michelle zijn niet lang geleden ouders geworden van een baby. Het gelukkige stel is erg trots op de baby, maar zien ook dingen die anders kunnen.

In een nieuwe aflevering van 'Altijd wat Bijzonders', te zien op TLC hebben ze een discussie over de neus van hun dochter. "Vind jij ook dat ze een klein neusje heeft? Of heeft ze een gemiddeld neusje?", vraagt de stylist van het zuiden zich af. "Ze heeft een heel mooi neusje,'' zegt de zuster wat twijfelachtig. Roy zegt dat hij hoopt dat de kleine de neus van Mies krijgt. Vervolgens begint het koppel te overleggen wie van de twee een fraaier reukorgaan heeft en welke mooier is. "Jullie hebben toch gewoon allebei een mooie neus,'' probeert de zuster de bedoel te bedaren. "Ik vind mijn neus best breed. Maar ja, anders krijgt ze gewoon een neuscorrectie hè, da ken ok nog." besluit Roy.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties