Rutger Castricum heeft spijt van woorden over Jandino Asporaat: "Terecht"

Jandino Asporaat ligt momenteel onder vuur omdat hij vragen heeft gesteld over de feitelijke juistheden rondom de maanlanding en de aanslagen op 9/11. Dat mag niet in Nederland, want dat wijkt teveel af van het beeld van de gevestigde orde.

Hoewel dit niet vastligt in de wet, is dit wel wat de meeste mensen in de media verkondigen. Zo ook Rutger Castricum, die de woorden van Asporaat onzin vond. " “Volgens mij heeft deze man ook kinderen. Daar maak ik me veel meer zorgen over eigenlijk”.

Op de laatste woorden komt hij nu terug, want de kinderen erbij halen... Dat vond ook Rutger niet slim van zichzelf. Bij Vandaag Inside gaf hij hierover dan ook het volgende aan: "Ik zei in zo’n bijzin van: ‘Z’n kinderen.’ Ja, en eigenlijk toen ik terugreed, den denk ik ook: ja, kinderen moet je er denk ik ook niet zo bij halen. Daar was ik ook niet zo tevreden over. Daar krijg je wel commentaar op, ja, en misschien ook wel terecht. Maar het fascineert me trouwens wel. Stel dat je dus denkt dat de aarde plat is en je denkt dat de maanlanding niet heeft plaatsgevonden en 9/11 niet waar is, hoe praat je dan met je kinderen? Dat was eigenlijk mijn fascinatie", besluit de presentator.

Lees meer:
0 reacties