Rutte krijgt cadeau: "Hoe leg ik dit in het buitenland uit?"

Mark Rutte was afgelopen maandag te gast bij Vandaag Inside. Zoals gewoonlijk voelden de heren van VI de premier flink aan de tand. Ook waren er een aantal opmerkelijke situaties.

Premier Rutte kreeg van de heren aan tafel een aantal presentjes. Zo kreeg de premier een badjas toegereikt én een helm met daarop een dildo. Dat hoefde natuurlijk niet van Rutte, al toonde hij zich van zijn sportieve kant: "Die badjas wil ik wel", reageerde Rutte voor de camera van De Telegraaf.

Toch beseft de premier dat de uitzending wel eens voor bijzondere vragen kan zorgen, bijvoorbeeld wanneer hij in het buitenland is. “Bij vooral die helm had ik wel het gevoel, als die beelden doorkomen in Europa, hoe ik dat moet gaan uitleggen in Berlijn en Parijs.”

Politicus Caroline van der Plas stuurde na de uitzending meteen een tweet met de tekst: “Mooi afscheidsinterview van Rutte vanavond bij Vandaag Inside.” Aan deze tweet had de premier echter geen boodschap, zo sprak zijn reactie boekdelen. “Nou oké, jammer. Ik heb hier geen reactie op.”

Lees meer:
0 reacties