Sander Schimmelpenninck vertrekt voorgoed: "Geen zin meer in bedreigingen"

Sander Schimmelpenninck
Sander Schimmelpenninck Foto: © Pro Shots

Sander Schimmelpenninck was jarenlang dagelijks te zien op je tijdlijn op Twitter, tegenwoordig X geheten. Aan die tijd komt nu definitief een einde, als we de Diepenheimer mogen geloven. Hij is er helemaal klaar mee en heeft op 20 november zijn laatste tweet gestuurd.

Op Twitter heeft de presentator maandag namelijk zijn allerlaatste tweet geplaatst: “Dit is mijn laatste tweet. Ik heb geen zin meer in bedreigingen en laster. Zolang Twitter onze democratische wetten niet respecteert en handhaaft is dit slechts een extreemrechts prikbord, gerund door een enge gek. Bovendien: ik heb toch verdomme wel wat beters te doen? Hej då!” De reacties op zijn bericht zijn voornamelijk van mensen die blij zijn met zijn besluit: “Heel fijn, want ik vond al uw gevloek en gescheld niet zo fijn om te lezen. Het leek wel of u chronisch boos was op alles en iedereen die ook maar iets anders durfde te denken dan dat u denkt. Hopelijk kiest u bij een eventuele rentree voor meer verbinding en liefde.

Wij wensen Sander veel wijsheid toe.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties