Sarah van Soelen sneert naar Monique Westenberg: "Daar zit ik niet in"

Sarah van Soelen
Sarah van Soelen Foto: © BSR Agency

Hans Klok heeft in zijn nieuwe biografie een opmerkelijke uitspraak gedaan over Sarah van Soelen en Monique Westenberg. De illusionist vindt de ex-vriendin en huidige vriendin van André Hazes 'halve travestieten'.

"Het zijn net halve travestieten", laat Klok weten in zijn biografie. "Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen. Waarom willen ze die lippen? Zijn ze niet gelukkig met zichzelf?"

Van Soelen ligt niet wakker van de uitspraken en reageerde daar donderdagavond op. "Ja, nou ja, ik denk dat iedereen z’n mening heeft", vertelt de 26-jarige Van Soelen voor de camera van Shownieuws. "Ik denk sowieso niet dat je mij hoeft te vergelijken met de andere exen van André. Ik zit namelijk niet in die leeftijdscategorie en iedereen zijn ding. Ja, ik hou ervan. Ik vind mijzelf daardoor mooier en als iemand anders daar ook van houdt: lekker doen!"

Klok werd zelf ook nog even gevraagd naar de sneer. "O, ja, nou ja, ik vind Sarah van Soelen hartstikke leuk, dus het is natuurlijk met een knipoog", legt hij uit. "Dat is ook wel het type vrouw dat hier komt. Dan kopt de Privé natuurlijk dat ik heel hard zeg dat de vriendinnen van Andre Hazes halve dragqueens zijn, maar dat bedoel ik niet lelijk ofzo, weet je."

Lees meer:
0 reacties