Sarah van Soelen zegt eerlijk: "Daar word ik gek van, heel erg"

Sarah van Soelen
Sarah van Soelen Foto: © Instagram Sarah van Soelen

Sarah van Soelen verscheen deze week op de première van de nieuwe Videoland-serie over Máxima. Ze is de ex van André Hazes die even met haar ging tijdens zijn relatie met Monique Westenberg, met wie hij overigens nu ook samen is.

Ik ben nog steeds aan het werk in een kledingwinkel en het influence-werk gaat eigenlijk hartstikke lekker. Van de rode loper geniet ik wel hier. Het is wel leuk, ja." Vervolgens wordt ze gevraagd of ze nog contact heeft met André Hazes. "Heb ik geen commentaar over. Na drie jaar krijg ik nog steeds die vraag. Ik word er een beetje gek van, heel erg. Maarja, goed..", besluit ze.

Hazes had ook kortstondig een affaire met Bridget Maasland, maar ook dit hield geen stand.

Lees meer:
0 reacties