Schandaal binnen Feyenoord? "Wordt vanuit clubleiding ontkend"

Feyenoord - FC Twente in De Kuip
Feyenoord - FC Twente in De Kuip Foto: © BSR Agency

Feyenoord Transfermarkt heeft uitleg gegeven over de geruchten op sociale media over een 'aankomend schandaal' binnen Feyenoord. Op X werd er flink gespeculeerd over een mogelijk schandaal bij de Rotterdammers, nadat één persoon meldde dat een schandaal ervoor zou zorgen dat de strijd om plek twee in de Eredivisie nog weleens spannend zou kunnen worden.

"Plek 2 Eredivisie gaat héél spannend worden met aankomend schandaal", schreef een persoon op X, die ook goed geïnformeerd was over de komst van Jordan Henderson naar Ajax. Er lijkt gedoeld te worden op Feyenoord, dat momenteel op plek twee staat in de Eredivisie. Waarop de geruchten zijn gebaseerd, is niet duidelijk.

Feyenoord Transfermarkt heeft inmiddels gereageerd op de geruchten, nadat hij bij de Rotterdamse clubleiding navraag had gedaan naar de geruchten. "Wordt vanuit clubleiding Feyenoord aan mij ontkend dat er iets ernstigs of schimmigs speelt rond de club. We gaan zo lekker een potje voetbal kijken", aldus Feyenoord Transfermarkt.

Lees meer:
0 reacties