Scharrel Maxime Schouten deelt pikante details: "Zat bovenop me"

Maxime Meiland
Maxime Meiland Foto: © Instagram Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft in haar biografie een boekje open gedaan over dat ze in het verleden verkracht is door een 'ex-bajesklant'. Tegenover Story reageert deze man op de situatie.

De man vertelt details. “De passages in het boek gaan over mij, daar is geen speld tussen te krijgen”, vertelt hij in de Story. “Ik weet nog goed dat ik gebeld werd door een vriend van mij, die ook in het boek wordt genoemd. Hij zei: ‘Maat, je moet even gaat zitten. Ik ga je iets dóórsturen. Maar de manier waarop dat in het boek is beschreven is fictie. Ik zal vertellen hoe het wél is gegaan. Die avond ontmoette ik Maxime voor het eerst in Noordwijk. We waren toen beiden vijftien jaar oud. (…) Maxime zat naast me op het bankje, we hielden elkaars hand vast en begonnen aan elkaar te zitten.”

Toen kwamen de echte details. “Maxime was duidelijk meer ervaren op dat gebied, had meer meegemaakt. Ik had het voor Maxime nog maar één keer eerder gedaan. Maxime nam het initiatief en begon nog meer dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel.” Hij geeft aan dat hij nog echt in de ontdekkingsfase zat en Maxime overduidelijk niet.

De vrienden met wie ze daar waren, begonnen de twee te zoeken. Uiteindelijk werden ze ook betrapt terwijl zij bovenop hem zat. “In haar boek zegt ze niet dat die jongens ons betrapten en met eigen ogen zagen dat het uit vrije wil was. Ze zat bovenop me, dat was geen verkrachtingssituatie“, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties