Schietpartij in beachclub Marbella: "Ze werd in haar bil geraakt"

De Nederlandse influencer Kelly van der Minne is afgelopen nacht getuige geweest van een schietpartij in een drukbezochte beachclub in Marbella. Van der Minne deed na afloop op haar social media verslag van wat er gebeurd is.

Een Nederlandse man is opgepakt voor de schietpartij, waarbij vijf mensen gewond zijn geraakt. Een 32-jarige vrouw en een 32-jarige Ierse man liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis, meldt het Algemeen Dagblad. De Nederlandse schutter heeft verwondingen aan het voorhoofd, oog, nek en rug en ligt onder politiebewaking in het ziekenhuis. Hij schoot om zich heen, nadat hij door een andere bezoeker met een mes werd aangevallen.

Van der Minne, die bekend is van haar deelname aan realityshow Love Island, was getuige. "Een vrouw naast ons werd neergeschoten. Ze werd in haar bil geraakt. Dit is gewoon het ergste wat kan gebeuren", vertelt ze aangeslagen op haar Instagram-account.

"We hebben tien minuten doodsbang op de grond gelegen om kogels te ontwijken", vervolgt ze. "We waren gewoon getuige van een liquidatie. Alsjeblieft, vind deze gek en geef hem een levenslange gevangenisstraf. Je kan niet zomaar iemands leven nemen!" Van der Minne bleef zelf ongedeerd bij de schietpartij, die rond 01.10 uur gebeurd in Opium Beachclub.

Max Verstappen in Miami

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties