Schimmelpenninck woest over 'vreemdgaan-verhalen': "Onzin van die Coldeweijer!"

Sander Schimmelpenninck
Sander Schimmelpenninck Foto: © Pro Shots

Sander Schimmelpenninck stopt met X. De presentator en columnist, die lange tijd zeer actief was op het socialemediaplatform, deelde maandagavond zijn laatste bericht. Hij heeft "geen zin meer in bedreigingen en laster".

Ook is Sander onderwerp van gesprek bij juicekanalen omdat hij schijnbaar veel met jonge dames appt, buiten zijn relatie om. Ook het programma Roddelpraat bespreekt deze kwestie, waar Dennis Schouten en Jan Roos de moeite namen om hem én zijn Zweedse vriendin Lotta te bellen. Dennis ging vragen of ze een open relatie hebben, en of Lotta daar van af weet. Helaas gooide Lotta snel de haak erop, maar Sander was wel bereid te praten en stond op emotionele toon Dennis te woord!"

Sander reageert als een spraakwaterval: "Waarom bel je haar? Dat is gewoon stalking en daarvan ga ik aangifte doen! Als je dat nog een keer doet... weet je. Val mij aan. Jullie hebben deze zomer de meest verschrikkelijke dingen over mijn vader gezegd. En nu bel je mijn vriendin met allerlei kletsverhalen. Jij hebt niets te maken met mijn leven en al helemaal niet met het leven van mijn vriendin die niet heeft gevraagd om die onzin van die Coldeweijer. Jij hebt de verantwoordelijkheid dat niet te doen. Als jij haar belt dan is dat stalking. Denk je dat zijn niet gewend aan deze waanzin en moet lachen om een stel Kevin's die allemaal onzin over mij roepen. Het is stalking, het is illegaal!"

Lees meer:
0 reacties