Schoondochter Borsato duikt op bij RoddelPraat: "Ik distantieer me"

Roddelpraat
Roddelpraat Foto: © YouTube

RoddelPraat berichtte vorig jaar als eerste over het vermeende grensoverschrijdende gedrag van zanger Marco Borsato. Toch besloot zijn schoondochter Daisy Piras dat het een prima idee was om deze week telefonisch te gast te zijn in het programma van Jan Roos en Dennis Schouten.

Schouten zou sinds vorige week contact hebben met Piras, omdat ze niet goed ligt met een van haar vriendinnen. Die vriendin heeft Schouten benaderd met gevoelige informatie over familie Borsato. Onder meer over een vermeende verslaving van Leontine Borsato.

Piras heeft vervolgens haar woede geuit richting haar vriendin, maar deze heeft het opgenomen en dorgestuurd naar Schouten. In deze opname gaat Piras tekeer richting haar vriendin. "Is het aan jou om mijn shit te lekken naar roddeldingen? Ben je daarom mijn vriendin?"

Tijdens de uitzending belt Schouten de schoondochter van Borsato op. Hij is benieuwd naar de eventuele verslaving van Leontine Borsato. Piras reageert geërgerd. “Nee, tuurlijk niet jongen. Het zijn haar zaken toch, als het zo zou zijn!"

Toch is Piras nog steeds even gek op haar vriend Luca, ondanks alles. "Het is nog steeds dezelfde leuke jongen hoor." Wanneer Roos en Schouten nog wat grapjes maken over haar schoonfamilie vindt ze het wel mooi geweest. "Oké mannen, succes met jullie show. Ik distantieer me voor de rest van alles."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties