Schouten doet beschuldiging: "Daniël Bellinga gaat met andere vrouwen"

Dennis Schouten is terug. Samen met Jan Roos hebben ze direct een scoop over Daniel Bellinga. Hij zou jongen vrouwen hebben lastig gevallen, zo melden ze in Roddelpraat.

Dennis Schouten steekt bij Roddelpraat van wal. "We hebben een scoop over Daniël Bellinga, de vader van de Bellinga's." Bij Roddelpraat kregen ze namelijk een genant bericht over de vlogger die bij het concert van De Toppers aanwezig was. Hierin staat: "Ben bij De Toppers en papa Bellinga is niet zo monogaam, poging m'n vriendin te versieren en geeft alle jonge meisjes een kus. Heb het met mijn eigen ogen gezien." Even later wordt er gebeld met de vriend van een dame die werd lastig gevallen door Daniël, zo meldt die vriend. Die zegt onder meer dat Bellinga zei: "Als je me wilt leren kennen, mag je m'n nummer wel". Hier zat ze niet op te wachten want haar vriend was ook aanwezig. Hij zat gewoon een beetje populair te doen." Schouten geeft aan: Dan kunnen we spreken van aanranding. Ze zit in twijfel om aangifte te doen."

"Als je zo'n vrouw had zoals die vrachtwagenchauffeur, dan was ik ook vreemdgegaan", zo meldt Jan Roos. "Ze heet ook zo'n witte uitgeslagen kop met blauwe aderen. Ze lijkt net op een Camembert." Schouten zegt tot besluit: "We kunnen spreken na Marco Borsato, na Ali B... Daniël Bellinga. Als die kinderen de batterij aan het opladen zijn voor de volgende dag voor die vlogs, gaat meneer met andere vrouwen."

Lees meer:
0 reacties