Dennis Schouten vertelt over Afrikanen: "Van die bosjestypes"

Dennis Schouten
Dennis Schouten Foto: © Instagram Dennis Schouten

Famke Louise heeft een nieuwe manier op geld te verdienen op het internet en daar is Denzel Slager het brein achter, zo laat Dennis Schouten doorschemeren in Roddelpraat. Schouten laat zelf weten dat Slager niet alleen de vriend is van Famke Louise, maar ook de pooier. Tevens vertelt Dennis Schouten nog bizarre voorbeelden over mensen met een Afrikaanse achtergrond, die hij typeert als bosjestypes.

Per jaar moet je 252 euro betalen om pikante beelden te zien van Famke Louise, zo is deze week bekend geworden. Dennis Schouten reageert: "Waar die donkere vriend van haar al een paar keer heeft ingezeten. Sorry, maar dan haak ik af. Stel je ziet een hele mooie vrouw, maar je weet dat die Denzel erin erachter heeft gestaan. Dan haak ik echt af."

Dennis heeft veel vrouwen gehad, maar andersom is hij kieskeurig. Dennis: "Ik check altijd wat hun er voor hebben gehad. Ik ben ook bang om HIV enzo te krijgen. Als jij gaat met een vrouw waarvan je weet dat ze met vier van die bosjestypes is gegaan, dan is de kans aannemelijker dat je HIV krijgt. Als je met mannen of Afrikanen gaat is de kans groter op HIV. Ik wil daar niks naars over zeggen maar ben ik gewoon bang voor. Dat lijkt me het ergste wat er is. En je draagt het wel over op je kinderen."

Dennis gaat nog een stapje verder. "Hij is haar manager ook nog. Ze heeft gewoon een zwarte pooier nu, hè. Zo'n hele gespierde zwarte man. Die was vroeger dan voetballer bij RKC en dat is nu haar pooier. Hoe treurig is dat? En dan wordt er de hele tijd gechat met je, maar dat is gewoon die Denzel, die donkere vriend. Je weet hoe dat gaat met die donkeren, dat is een soort van roedel. Dat zo een beetje met elkaar in Almerer te chatten en pakt zij het geld en meer dan de helft gaat naar hem. Zo werkt dat met dat soort mensen."

Lees meer:
0 reacties