Schouten krijgt weer doodsbedreiging: "Politie gaat 't niet uitzoeken"

Jan Roos en Dennis Schouten
Jan Roos en Dennis Schouten Foto: © Pro Shots

Dennis Schouten heeft via X een doodsbedreiging gedeeld. Hij kreeg deze binnen na de meest recente uitzending van het onlineprogramma Roddelpraat.

"Wekelijks ontvang ik bedreigingen, zelden op zo’n vriendelijke wijze", schrijft hij erbij. Een gebruiker zegt: "Ik vermoed dat als u doorgaat met deze akelige video’s dat dit het einde van uw leven wordt. U loopt een intenst risico dat u of uw familie iets overkomt. Ik benadruk dat uw vredige leven en dat van uw familie op korte termijn ten einde zal zijn."

"In de uitzending kondigden we het zelfs aan. Het blijft heel vervelend dat mensen een anoniem account aanmaken om je dit soort dingen duidelijk te maken", zegt Schouten. Aangifte is zinloos stelt hij. De politie kan of gaat niet uitzoeken wie hierachter zit, weet ik uit ervaring. Maar ik voel me veiliger als ik het deel. Zo weten potentiële daders dat iedereen het weet."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties