Shakira in shock na zien video vreemdgaande Piqué: "Verschrikkelijk"

Shakira en Gerard Piqué
Shakira en Gerard Piqué Foto: © Pro Shots

Het was voorpaginanieuws afgelopen zomer toen bekend werd dat voetballer Gerard Piqué en Shakira na elf jaar uit elkaar gingen. De zangeres was na de breuk helemaal van de leg en beleefde naar eigen zeggen een duistere periode.

Aan deze periode komt voorlopig geen einde nu er videobeelden zijn opgedoken waaruit blijkt dat de vermeende affaire al langer speelde dan zij wist...

In een video die nu pas is opgedoken, blijkt dat de twee elkaar al veel langer kennen. Te zien is hoe de twaalf jaar jongere studente op de achtergrond in beeld verschijnt terwijl de profvoetballer vanuit zijn woonkamer een interview geeft via Zoom. Diezelfde woonkamer waar hij destijds met Shakira woonde! De popster zou toen op haar beurt met hun twee zonen, Milan (9) en Sasha (7), in het buitenland zijn geweest.

Een insider vertelt aan Page Six het volgende: "Ze is er kapot van om er nu achter te komen dat deze vrouw zich thuis voelde in het huis dat ze samen met hem en de kinderen deelde. Dat deze affaire al veel langer aan de gang was dan dat ze wist, vindt ze verschrikkelijk om te horen."

Om een juridische strijd te voorkomen, zou Piqué, die vorige maand nog abrupt afscheid nam van het voetbal, ermee hebben ingestemd dat Shakira dit jaar met hun twee zonen naar het zonovergoten Miami verhuist.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties