Sneijder doet gooi naar EK-hit: "Ik dacht dat het een grap was"

Wesley Sneijder doet samen met zijn goede vriend, volkszanger Wesly Bronkhorst, een gooi naar een EK-hit. Als het duo Wes & Wes hebben de oud-voetballer en de zanger een variant gemaakt op Ich Bin Wie Du: Ik ben net als jij.

Bronkhorst legt uit hoe de samenwerking tot stand is gekomen. "Wesley was bij mijn clubtour in Tivoli Vredenburg in Utrecht", zegt hij tegen Privé. "Daar zong ik Ik ben net als jij. Hij maakte er een filmpje van en daagde mij uit: volgens hem moest er bij een EK-single ook een oud-international meezingen. Hij stelde voor om eraan mee te doen."

De zanger nam de vraag van Sneijder eerst niet serieus. "Ik dacht dat het een grap was. Hij was een voetballer van wereldklasse, maar zou hij dit ook kunnen? Ik had de tekst wat aangepast, met een rapfragment voor Wesley." 

"Iedereen in de studio was enthousiast, anders was ik er niet aan begonnen. Je gaat jezelf niet voor schut zetten. Het belangrijkste is dat hij een fijn stemgeluid heeft, maar ook ritmegevoel. We hebben het opgenomen en nu hopen we te scoren met deze plaat", aldus Bronkhorst. 

Lees meer:
0 reacties