Sneijder reageert op verzoening met Yolanthe: "Hebben het enorm leuk"

Geruchten dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau weer met elkaar aan het daten zijn gaan al een tijdje, maar de twee hebben tot nu toe nog maar weinig gezegd over een eventuele verzoening. De oud-voetballer vertelt dat hij haar er ook niet naar wil vragen.

"Dat vraag je niet. Althans, ik niet", zegt Sneijder in gesprek met Privé. "Ze weet hoe ik erin sta." Privé publiceerde deze week foto's van Cabau en Sneijder op Ibiza. Sneijder wil niet te veel ingaan op de verhalen van een eventuele verzoening. "We hebben het enorm leuk."

Sneijder vervolgt: "Ik kan er nog niet veel meer over zeggen. Het voelt vertrouwd en goed. Het is ook fijn om Xess Xava (de zoon van het stel, red.) erbij te hebben. Je ziet hem genieten als papa en mama zoals nu met elkaar zijn."

De relatie strandde toen bleek dat Sneijder was vreemdgegaan. Daar heeft hij spijt van "Ik heb het vaak genoeg gezegd: ik heb fouten gemaakt. Daar heb ik enorm veel spijt van, maar daar koop je weinig voor. Het is iets wat aan mij vreet. Ik wil het goedmaken."

Max Verstappen in Miami

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties