Speler Achilles Veen zakt in elkaar: "Kon z'n hand nog schudden"

Speler Achilles Veen zakt in elkaar
Speler Achilles Veen zakt in elkaar Foto: © Omroep Zeeland

De districtsbekerfinale tussen GOES en Achilles Veen kreeg donderdag een zeer dramatisch slot. Al na 26 minuten was het duel voorbij toen Achilles Veen-middenvelder Nikki Baggerman levenloos neerviel op het veld. Na een korte reanimatie kwam hij gelukkig weer bij kennis en werd met spoed naar een Tilburgs ziekenhuis gebracht. 

Bas van Loon was aanwezig en eerder tien jaar aanvoerder van Achilles Veen. Hij zegt tegenover Algemeen Dagblad: "Ik ben blij dat ik Nikki, voordat hij de ziekenwagen werd ingeschoven, nog de hand heb kunnen schudden. Ik hoop dat ze de oorzaak vinden en dat het voor hem goed afloopt."

Achilles Veen-trainer Dennis van der Steen was bijna sprakeloos. "Ik dacht dat wij ons portie met Bas wel gehad hadden. Het enige positieve was dat Nikki met een glimlach de ziekenwagen in ging. Tegen mij vertelde hij dat hij wel van die brancard af kon en gewoon weer mee kon doen. Dat is Nikki, hè. Over de wedstrijd wil ik het niet hebben, want dat heeft geen enkele zin."

Op het moment van het incident stond Achilles Veen op een 0-2 voorsprong door twee snelle goals van spits Pim Goossens. Wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld is nog niet bekend.

Lees meer:
0 reacties