Speler NEC laat bekerfinale schieten: "Had hij niet zo'n zin in"

Rogier Meijer bij ESPN
Rogier Meijer bij ESPN Foto: © Pro Shots

NEC-trainer Rogier Meijer ziet kansen voor NEC in het treffen met Feyenoord aankomende zondag. Hij kan dan ook beschikken over een fitte selectie, zo liet de oefenmeester weten op de persconferentie van vrijdag.

Meijer begint met het analyseren van de tegenstander. "Volgens mij heeft Feyenoord na de winterstop nog niet verloren in een officiële wedstrijd. Die zijn geweldig onderweg. Feyenoord heeft heel veel individuele kwaliteit, dus als elftal en individueel zullen we top moeten zijn. We kennen allemaal de kwaliteit van Feyenoord als ze de bal niet hebben, dat moet resulteren in de wedstrijd van je leven als individu en als elftal", zo spreekt hij.

Zo ziet hij de mogelijkheden op winst. "Die kansen zijn er uiteraard, maar dan ben je ook afhankelijk van de uitvoering die wij gaan brengen op het veld", die aangaf dat Lasse Schöne en Bart van Rooij met de groep hebben getraind en ook Dirk Proper is teruggekeerd. Enkel Bas Dost ontbreekt bij de Nijmegenaren. Meijer hierover: "Bas niet, daar had hij niet zo'n zin in. Hij heeft geen behoefte om op de voorgrond te treden."

Lees meer:
0 reacties